Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
KONSUMENT BLI INSPIRERAD : Timber Camp för att omfamna naturen

 

BLI INSPIRERAD #6 : TIMBERCAMP FÖR ATT OMFAMNA NATUREN 

"Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Den är inte heller intuitiv eller spontan. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar ett av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner . De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

Gino Venturelli, Artistic Director på Gerflor
(Översatt) 

 

 5 4

 

#TRENDEN

Timber Camp-trenden handlar om konsten att ge en modern kant till vintagestilen, samtidigt som man kombinerar olika material. Precis som en riktig fabrik täcker tillbehören och ytbehandlingarna tre huvudkategorier, nämligen trä, läder och betong.

 

Ta ner de blommiga gardinerna och städa undan doftljusen och pastelltrycken. Den industriella stilen främjar rena linjer, inslag av metall och iögonfallande föremål.

Ett rum med stora synliga takbjälkar i taket eller väggarna är den idealiska platsen för att skapa ett industriellt utseende. Till exempel kan du skruva in bultar i balkarna. Dessutom är antikmarknader den perfekta platsen för att gräva fram gömda pärlor. Järnpallar, klädhängare i metall och trä och andra tillbehör finns tillgängliga för att enkelt skapa din egen stil.

 

 5 7

 

#FÄRGERNA, MATERIALEN

Varma och neutrala färger är generellt sett det bästa valet för stora och öppna interiörer med industriell känsla. Dessa färger kommer att bidra till att ge en varm visuell touch till ett rum som annars skulle kunna överväldigas av det kalla utseendet på metallrör och kanaler. Olika gråtoner kan också ge ett effektivt resultat.

Trä och betong är utmärkta val för att verkligen förkroppsliga Timber Camp-designen.

 

  5 2

SENSO COLLECTION, AUTHENTIC BLOND

 

 

THROUGH THE DESIGNER'S EYES

The Pub Dark reference in the Virtuo Collection is a shining example of this trend. Its powerful finish creates the sensation of a deep wood that has been left in its natural state. It offers exquisite shades of brown (from mahogany to deep brown) and creates a hyper-realistic wear effect. The ultra-matt varnish finish further enhances the untouched and natural aspect of the design, which is available in both the conventional format and XL planks.

 

 

Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Click here!