Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
KONSUMENT BLI INSPIRERAD : Materico - I början fanns det bara mineraler

 

BLI INSPIRERAD : MATERICO - I BÖRJAN FANNS DET BARA MINERALER

*Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

 

Gino Venturelli, Gerflor Artistic Director
(Översatt)

 

 

 4 1

    

#TRENDEN

Den nya Materico-trenden är en aldrig sinande inspirationskälla eftersom den introducerar nya material för att förvandla våra heminteriörer. Granit, terrazzo, betong... 2021 är året då dessa material började göra intåg i våra mysiga interiörer med sina jordnära färger som påminner om södra Europa.

I takt med att våra hem alltmer blivit fristadens fristad de senaste åren, lyfter dessa organiskt utseende golvbeläggningar fram hemmets karaktär med sin blandning av material, samtidigt som alla får uttrycka sin personlighet.

 

 

  4 5

 

   

# FÄRGERNA, MATERIALEN

Denna trend framhäver ekologiska, personliga och intensiva färger.

Den djupa terrakottafärgen är idealisk för att framhäva ett rums karaktär. För att skapa en riktig Materico-atmosfär, måla helt enkelt en vägg i denna färg. Stänk av guld kommer att fånga och sprida ljuset.

 

 4 6        Capture materico           

CONFETTI BEIGE, TEXLINE

                                  

 

THROUGH THE DESIGNER'S EYES

Our designer recommends using the Confetti Beige floor covering for this trend.

"The Materico theme often draws on the geometric shapes and colours of the retro style, but goes much further by purifying and cleansing spaces of any sophistication. Striated unfinished concrete, cob render, smooth irregularly shaped trunks, brick walls, terracotta and molten basalt... contrasting textures and colours, transparency and opacity, shadows and light." »

 

 

#Gerflor heminredning

 

        Materico44

TERRAZINO BEIGE, TEXLINE

 

 

 Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!