Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
KONSUMENT BLI INSPIRERAD : Blått - Lugnets färg

 

BLI INSPIRERAD : Blått - Lugnets färg

*Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

 

Gino Venturelli, Gerflor Artistic Director
(Översatt)

 

  DEEPBLUE2

SHALE DARK  

 

#TRENDEN

Blått är lika förtrollande som lugnande, med ett oändligt urval av toner som kan återspegla vårt humör och tända vår fantasi. Med sin eleganta och rena färg ansågs blått av de gamla egyptierna vara gudarnas färg. Dess olika nyanser är otroligt subtila och kan enkelt ändra ett rums stämning efter ljuset.

 

 

 2 6
TIMBER CLEAR,  HQR

  

 

#FÄRGERNA, MATERIALEN

Blått finns i otaliga nyanser och kan ge en sublim touch till moderna interiörer. Den här färgen frammanar bilder av de berömda hustaken på Santorini och fungerar fantastiskt med gnistrande vitt. När det kryddas med inslag av ockra eller senapsgult kan blått ge en fantastisk dimension till en heminredning.

 

 

Capture Deep    

                                                        TEXLINE HQR, NOMA KOLA

 

 

 

THROUGH THE DESIGNER'S EYES

 "Blue has all the elegance of a bespoke suit. Blue like the hypnotic colour of artist Yves Klein, the vibrant blue of a neon sign, the timeless sophistication of the turquoise used for Wedgwood china, the universal beauty of the blue featured in the patterns by textile designer William Morris, the refinement of indigo-dyed natural linen or the cyan blue in four-colour process printing." 

 

 

 

 
 
 2 5
 SENSO PREMIUM CLIC, CLEVELAND GREY

 

 

 

 Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!