Homepage BLI INSPIRERAD : Konst som betyder något för folktrenden

 

BLI INSPIRERAD : KONST SOM BETYDER NÅGOT FÖR FOLKTRENDEN

*Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

 

Gino Venturelli, Gerflor Artistic Director
(Översatt)

 

Pecan Livingroom3 Bandeau

Linley Design, Virtuo Collection

#FOLK, SMAKEN AV ÄVENTYR

FOLK är inspirerad av vilda djur, primitiva motiv, hantverk från kulturer nära Moder Jord.

Du har ett nyfiket sinne, ivrig efter upptäckter och äventyr, en resande själ, i en omättlig strävan efter "det verkliga livet", som går tillbaka till ursprunget? Utan tvekan är den här trenden din! Du är angelägen om att upptäcka andra människor och dig själv för att skapa nya minnen... FOLK-trendens dekorativa universum spelar på eklekticism, hämtar sin inspiration från populära folklore, förfäders kulturer och antika civilisationer.

 

Lorca Clear

Lorca Clear, Virtuo Kollektionen


MÖNSTER, FÄRGER & MATERIAL

FOLK. En trend som vi gillar för att den är lysande, full av liv och färger: fylld av en bohemisk och vänlig anda som blandar koderna. Vi leker med en bekymmerslös och heterogen ackumulering av föremål av traditionell tillverkning och kompletterar den med naturliga material omgivna av tiden: trä, sten, läder, naturfibrer, keramik, vävar bidrar till att ge dig en extra själ. Ett harmoniskt lapptäcke som ständigt utvecklas, enligt resor och upptäckter.

ETT SPEL MED MÖNSTER. Folktrenden är trenden att blanda. I ditt vardagsrum pratar en rundad och dekorerad handgjord klädsel med de tvåfärgade chevronsna i en bomullssoffa. Det gamla patinerade träet förknippas med silkessammets briljans, rusticiteten i att fläta i naturliga kokosnötsdialoger med guldmetallspån.

 

THE DESIGNER'S EYE

To represent this trend, our Artistic Director Gino Venturelli chose the Crepato Clear decor in the Virtuo Collection and the Harbor Blue in the Senso Premium Clic Collection. Designs that are anchored in a folk and bohemian spirit, with planks with a raw appearance and aged as covered with lime, or washed by the salt of a nearby ocean. "Play the mix & match! The patterns of the Folk trend are weathered by time. They offer, in contrast, a perfect setting in a very contemporary environment, playing on the breach with abstract or graphic designs"

 

# VÅRT RÅD: BLANDA STILAR

Den här trenden är gjord av kontraster: om du vill att den ska matcha måste du VÅGA! Blanda en klassisk möbel med fantasitillbehör för ett uppfriskande vardagsrum eller sovrum. Rak design av en rak soffa, rundhet av en vadderad mysig fåtölj, enkelheten hos ett soffbord omgivet av mässing ... De starka delarna måste ha tidlösa linjer. Kombinera dem med tillbehör med en mängd olika influenser, som en skänk av asiatisk essens eller berberkeramik, för att skapa en unik atmosfär.

På golvet, våga en layout: Kombinera klassicismen och rusticiteten i Virtuo Baita Blond -inredningen i vardagsrummet med en Azulejos-inspirerad Virtuo Lorca Clear plattor i köket. Du kommer att skapa en naturlig separation mellan dessa olika utrymmen, och du kommer att ge näring till din resande själ medan du stannar hemma.

 

RS33157 Linley Living Room

 
# VACKER INTERIÖR

 

Vår Virtuo-design Crepato Clear framhävs utmärkt i denna moderna och stilrena interiör, där den tar all sin folkliga och bohemiska dimension genom att tillföra värme och karaktär till golvet. Genom sin design ger den personlighet och ljusstyrka till en sober och modern inredning. Ögat fokuserar på ljusets vegetabiliska inslag, med närvaron av herbarier på väggen och levande växter i metallkrukor, för en modern och livlig effekt.

 

 Rs32615 Crepato Clear Office 3

Crepato Clear Design, Virtuo Kollektionen

 

  Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!