Homepage BLI INSPIRERAD : Natureland - Ta in naturen i hemmet

 

BLI INSPIRERAD : NATURELAND - TA IN NATUREN I HEMMET

*Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

 

Gino Venturelli, Gerflor Artistic Director
(Översatt)

 

Sunny Nature Kitchen 

# LJUS & VÄRME AV NATUREN
Natureland hämtar sin inspiration från skogar och hav i norr, och framför allt från naturens enkelhet. Inför en extrem urbanisering blir det viktigt att återknyta kontakten med vårt ursprung: en generös, odisciplinerad och vild natur; källa till en glad, enkel och färgstark miljö. Denna inredningstrend med vitamin och tonic är fylld med grönska och sol. Den sortens hus som öppnar sina dörrar och inbjuder oss att låta solskenet & den friska luften komma in. En dagdröm om en bit av trädgården, en balkong, en terrass, en promenad i en park. Det är en resa till våra rötter som gör att vi kan koppla av hemma. Det centrala materialet i denna trend? Trä, på golvet, i möbler och föremål. Förknippad med andra ädla material, såsom läder, koppar, marmor och metall, genom dekorativa föremål och belysning, erbjuder denna levande målning subtila och eleganta kontraster, för en mjuk och fridfull atmosfär.

 

 

 

Cleveland Nature Bathroom

 

# MÖNSTER, FÄRGER & MATERIAL

Natureland gör din interiör till en kokong, för att stöta bort aggressiviteten och kylan i ett hektiskt och avhumaniserat stadsliv. Vänd dig bort från mörka träslag, "förvandlade" material som plast, ljusa och grälla färger. Ljusa och naturliga träslag, släta möbler, lazuriserade bord, stolar med mjuka och böjda linjer, mjuka och bekväma tyger: tyger, kuddar, ottomaner, tjocka mattor, stickning.. Varje element i dekorationen leker med sin rundhet för att glida in i våra liv , som en smekning för våra ögon, trötta av det yttre kaoset.

Midnattssol. Mittpunkten i denna trend är ljus. Låt den cirkulera fritt tack vare öppna skiljeväggar och möbler utan dörrar, få den att studsa på väggar som lånar himmelens och jordens färger: ljust vitt, ljusgrått, blekt blått, skogsgrönt ... Men också musgrå eller påfågelblå av liten berör. Andas, du är hemma.

 

THE DESIGNER'S EYE

Baita and Linley designs, from our Virtuo Collection, are key references of this trend: powerful and raw decors that give the impression of unmodified deep wood. Natural woods, smooth to the touch, fluid to the eye, aerial. The ultra-matte varnish finish further enhances the raw and natural side of the decor that comes in all new XL formats. Breathe, you are in North Cape, surrounded by centuries-old forests, heather and wild rivers. As Gino Venturelli says, "environmental, eco-responsible and anti-waste concerns have revealed innovative decorative proposals concocted by clever craftsmen / engineers. Nothing is lost, everything is transformed ! "

 

# VÅRT RÅD : TÄNK GRÖNT

Natureland-trenden är inspirerad av naturen, så den inbjuder till att blanda naturmaterial. Stor linnesoffa, rottingfåtöljer, kuddar i nyanser av gult, grönt och blått ... Den sista touchen av denna komposition? Gröna växter för att göra helheten ännu mer vilsam. Det kommer ur denna förening att framträda ett intryck av stor friskhet och ett nyfunnet lugn. Natureland-trenden är också en etisk dekoration med allt grönare kreativitet!

 

RS61966 Shooting Virtuo Baita

# VACKER INTERIÖR

I detta rum finns inga möbler, men en skogsgrön hörnbotten som sängbord, i samma färg som en av väggarna. Naturen omsluter sängen symboliskt: sovrummet, med sin välkomnande struktur, är en grön miljö. En mängd kuddar täckta med linne och bomull, slängda på en säng av ljust trä, med en ljusgul linnepläd, för att få in solen och gott humör på morgonen. Väggarna är kala och föremålen raffinerade, vilket gör detta rum till en söt och vällustig målning som bjuder in oss på en tupplur.

 

RS61984 Shooting Virtuo Land Oak Gold

Gerflor, the choice of sustainability

  • Our Clic products are 100% recyclable and made of 55 % of recycled materials.
  • 100% of our post manufacturing waste is recycled and incorporated back into new production.
  • Our post consumer recycling process, Second life, enables us to collect 1500t of shavings per year.
  • All our products are flooscore certified, warranty of very low VOC emissions, for the best indoor quality for your home.

 

 

  Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!