Homepage BLI INSPIRERAD : Prisma - Perfekta linjer

 

BLI INSPIRERAD : PRISMA - PERFEKTA LINJER

*Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."

 

Gino Venturelli, Gerflor Artistic Director
(Översatt)

 

Fishbone Fonce Prisma

 Coloris Fishbone, Senso Självhäftande

# PRISMAS HYPNOTISKA KRAFT

Prisma inspirerar sig själv från de geometriska linjerna i gigantiska städer och bygger ett nytt sätt att leva. Sedan många år har det geometriska mönstret blivit en trendfigur för golv. Denna trend är helt och hållet modern och retro och gör det möjligt att ge nya definitioner till rummen genom att omstrukturera dem. Paletten av färger och mönster är stor och ger en riktig dynamik i alla utrymmen.

Prisma, till designens ursprung. De geometriska formerna i design dyker upp under 1920-talet med Art déco-rörelsen. De kan hittas senare på 1970-talet med en majoritet av runda former. De kommer att utvecklas gradvis med ankomsten av ny teknik och modern grafik, och hämtar inspiration från österländska, afrikanska eller skandinaviska motiv, för alltid mer färgstark fantasi.

 

RS61998 Shooting Virtuo Graphic Latina Lpr

Graphic Latina Design, Virtuo

 

# MÖNSTER, FÄRGER & MATERIAL

Rytm, modernitet: Prisma-trenden är minimalistisk i mönster, men dess visuella upprepning gör den till ett starkt inslag i din heminredning. Rätt balans? Som alltid, genom att associera det med andra typer av trender och stilar. Den geometriska trenden gör att du kan föra design och färg till en snygg eller mycket modern inredning, eller att väcka mer traditionella interiörer, med möbler och accessoarer i naturmaterial.

Prisma är inte begränsad till raka linjer och vitaminfärger. Den bjuder också in trianglar, perspektivkuber, diamanter och andra hexagoner. Från dekorativa kuddar till belysningsarmaturer, från sängkläder till tapeter, de grafiska elementen hävdar och återuppfinner sig själva. De är dynamiska, eleganta och matchar alla typer av interiörer genom att ge din inredning personlighet och styrka. På golvet hittar du det i synnerhet i pastellgallret i vår "Graphic latina", i Virtuo Collection och i fiskbensmönstren i vår "Fishbone"-färg, från Senso Collection självhäftande samling.

 

The designer's eye

"With Prisma, we go out of the general trend, rather turned to the imitation of nature or objects of artisanal manufacture. These geometric and hypnotic effects, even kaleidoscopic, are real trompe-l'oeil visual, created by and for men. They sound like powerful mantras, which are calling the creative force that is in us." Gino Venturelli, Artistic Director of Gerflor.

# VÅRT RÅD: SATSA PÅ SCHACKBRÄDOR

Mycket trendigt, det rutiga mönstret är en av spjutspetsarna i den geometriska trenden: tack vare sin perspektiveffekt ger det djup till rummet, ger en känsla av större rymd och sammanflätningen av linjerna ger dynamik till våra interiörer. Storleken på plattorna varierar från små plattor som mosaik till större eller XXL. Hos Gerflor ger vi dig valet av storlek! Våra gigantiska "Black Tile" och "White Tile" blandas i det oändliga för en grafisk och retroeffekt, väldigt anpassad till ett vintage badrum. Kombinera denna inredning med ett badkar med klofot och en vit rutnätsvägg, inspirerad av den parisiska tunnelbanan, för en chic och unik look.

 

RS29951 Damier Eole Orea Selfeet Lpr

 

# VACKER INTERIÖR

Allt bra med detta badrum! På väggen sitter tunnelbanekakeln, en dekoration måste. Typiskt parisisk har denna beläggning blivit viktig i våra hem och lägenheter på väggarna i kök eller badrum. Den är lämplig för alla typer av interiörer: industriell, modern, vintage.. Den nuvarande looken blandar mycket retro mässingsspeglar och det hippa badet, med den moderna designen av det råa träet och moderniteten hos vårt geometriska vinylgolv Kaleido Clear. De stjärnklara väggplattorna kompletterar en dekorativ ensemble som är både harmonisk och singulär.

 

 

RS31331 Kaleido Clear Sdb Lpr

 

 

 

 Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!