Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
Professionell NyheterGerflor utses till officiell golvleverantör till Svensk Innebandy
21.04.2021

Gerflor utses till officiell golvleverantör till Svensk Innebandy

SIBF1

Golvspecialisten Gerflor blir ny partner till Svensk Innebandy. Avtalet, som bland annat innefattar två golv till utomhusplaner, är skrivet över 2 år.
– Vi har arbetat med golvlösningar för innebandy under flera år och vet vad som krävs för att spelarna ska uppleva golvet på bästa sätt. Ett bra golv kan vara helt avgörande i matcher och vi vet att vi alltid måste leverera på topp för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Svensk Innebandy, säger Hans B. Fasmer, Sport Manager Nordic på Gerflor.

Gerflor är en erfaren aktör inom innebandyn och ligger bakom golvlösningar i flera arenor runtom i Sverige. Genom sitt eget varumärke Taraflex ser de till att innebandyplaner alltid håller högsta kvalitet.

– Vi vill arbeta aktivt med partners som kan hjälpa innebandyn att skapa återväxt efter pandemin, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

Partnerskapet med Svensk Innebandy innebär bland annat att Gerflor bidrar med golv till två utomhusplaner. Det rimmar väl med de utmaningar Svensk Innebandy står inför – som handlar om att hitta nya vägar fram för innebandyn, locka nya målgrupper och bryta barriärer.

– Vi är oerhört glada att vi har knutit till oss den bästa leverantören för inomhus- och utomhussportgolv. Partnerskapet innebär att föreningar, distrikt och arenor får en möjlighet att inhandla utmärkta golv och på så sätt öka chanserna att locka tillbaka spelare efter pandemin genom flera spelytor. Vi vill arbeta aktivt med partners som kan hjälpa innebandyn att skapa återväxt efter pandemin och där blir Gerflor viktiga. Deras värdegrund som handlar om innovation och hållbarhet är exakt det Svensk Innebandy vill arbeta med också, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson.

SportCourt grundades 1974 i Salt Lake City, USA, och har vart del av Gerflor sedan 2014. Idag produceras golven i USA och Frankrike och är värdens mest sålda utomhus sportgolv, certifierat för många olika idrotter. SportCourt Powergame+ är bland annat det enda utomhus golvet som är certifierat av IFF för innebandy.

SportCourt Powergame+ distribueras av Klubbhuset i Sverige.

 

Kontakt
Hans B. Fasmer
Sport Manager Nordic
Gerflor Scandinavia AS
Mob: +47 488 99 019
Mail: hans.fasmer@gerflor.com

Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy
Tel: 076-010 73 67
Mejl: stefan.jonasson@innebandy.se