Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
Professionell TjänsterNyheterGerflor officiell golvleverantör till Bordtennis-EM
17.11.2022

Gerflor officiell golvleverantör till Bordtennis-EM

RS55552 WC In Sweden ITTF 25 Lpr

10–17 september 2023 går Bordtennis-EM för lag av stapeln i Malmö Arena. Det står nu klart att det franska företaget Gerflor kommer leverera underlaget i form av en specialframtagen bordtennismatta.

 

Tillsammans med Svenska Bordtennisförbundet har Gerflor kommit överens om att spela mästerskapet på ett blått golv som går i linje med den grafiska profilen för mästerskapet.

– Gerflor är ett välkänt förtag som står för kvalitet, innovation och hållbarhet, och det känns som tre områden som passar oss som handen i handsken. Vi är väldigt glada över detta samarbete som kommer göra att utövarna från hela Europa kommer få bästa möjliga förutsättningar att prestera på topp, säger Dennis Lindahl, ordförande i Svenska Bordtennisförbundet.

Gerflor, som grundandes i franska Villeurbanne 1937, har sedan 1948 tillverkat Taraflex-serien.

– Gerflor är väldigt glada över att bli officiell golvleverantör till Bordtennis-EM i Malmö 2023 i samarbete med Svenska Bordtennisförbundet. Elitspelare bokstavligen älskar att spela på vårt välkända Taraflex-golv. Med tanke på det väldigt lyckade Bordtennis-VM i Halmstad 2018 är vi ytterst nöjda med att återkomma till Sverige, säger Lionel Arlin, ansvarig för idrottsförbund och evenemang på Gerflor och fortsätter:

– Vårt innovativa och toppmoderna bordtennisgolv ger såväl idrottarna som arrangörerna bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat mästerskap. Inom handboll, volleyboll, innebandy och bordtennis är Taraflex det mest välkända sportgolvet vilket vi är väldigt stolta över.

 

Vill du veta mer om våra Taraflex vinyl sportytor?
Bläddra i vårt sortiment


Har ett projekt inom idrottssektorn: gym, sporthall, idrottshall...?
Vi har anpassade produkter