Valda dokument

Ta emot direkt via e-post alla dokument som valts under din surfning.

0
Ditt urval av dokument
KONSUMENT BLI INSPIRERAD : Tropical - En poetisk uppressande oas

 

BLI INSPIRERAD : TROPICAL - EN POETISKT UPPRESSANDE OAS 

"Här på Gerflor sker inte kreativitet av en slump. Det är inte heller intuitivt eller spontant. Kreativitet är som en växt som vi metodiskt och tålmodigt vårdar och matar varje dag. Vi reser runt i världen på jakt efter de senaste underliggande trenderna inom mode, design och arkitektur. Efter att ha återvänt från våra resor bygger vi moodboards med en mängd stilar, färger och material, som fungerar som en oändlig inspirationskälla för att skapa nya produkter. De representerar en av de viktigaste råvarorna för våra framtida kollektioner. De är livsnerven som matar vår varumärkesidentitet och driver Gerflor att konsekvent utveckla ett växande antal unika och innovativa produkter."


Gino Venturelli, Artistic Director at Gerflor 
(Översatt)

 

 1 7

 

#TRENDEN

Den växtinspirerade trenden gör en stor comeback, med sina naturliga material och färgade tryck som smyger sig in i våra interiörer. Djungelteman flyttar in i våra hem och ger en stilfull touch med sin ursprungliga design och semesterliknande känsla.

 

Article 1 photo numéro 9

 

#FÄRGERNA, MATERIALEN

Denna typ av väggdekoration är en match made in heaven med färgen vit såväl som gyllene tillbehör för att skapa en stilren och trendig design. Kombinationer med naturmaterial, inklusive trä, flätad och rotting, kan också användas för att skapa en bohemisk atmosfär med hög feel-good-faktor!

 

 1111 

 

Konstverk med bladmotiv sätter också sina spår och kan enkelt tas in i moderna interiörer. Om du hellre vill införliva denna hemdesigntrend i små detaljer, är konstverk den idealiska platsen att börja. De kan ge vår heminredning en sommaratmosfär utan att behöva byta textilier och tyger. Satsa på tavlor med en tropisk känsla eller små föremål, som betjänad och catchall-brickor. För att ta den ljusa atmosfären till nästa nivå, lägg till en tropisk växt för att lysa upp interiören.

 

THROUGH THE DESIGNER'S EYES

Our Senso Naya Beige finish is perfectly suited to home interiors with a natural, floral and spontaneous feel. Its design lightens up the room and helps restore our inner balance, while eliciting a sense of well-being and enjoyment, which are important and even essential values.

 

 

Tveka inte att komma och testa våra golv i ditt hem, Klicka här!