Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-new-website-header

En ny hemsida som är anpassad efter dina förväntningar och behov

Vår nya hemsida har tagits fram med dig och för dig!  Den nya hemsidan är ett relationsfrämjande verktyg som hjälper dig att framgångsrikt och tidseffektivt realisera dina projekt.

En förbättrad surfupplevelse

Med den nya, avskalade och moderna designen har vi som mål att leverera en behaglig surfupplevelse där du kan göra inspirerande upptäckter bland våra lösningar.

new-website-1.jpg
Med bara några klick får du tillgång till all information

En huvudaspekt för hemsidan handlar om att kunna söka sig fram till rätt produkt och rätt färg för ditt projekt. Vi har lagt ner mycket arbete på att göra våra produkter och tillhörande dokumentation lättillgänglig.

Produktinformation, installationsanvisningar, certifieringar – allt sådant innehåll går nu att lägga till i dina favoriter så att du snabbt kommer åt det.

Vi vill att varje del av vår relation ska vara smidig och tidseffektiv.

new-website-2.jpg
Vi hjälper dig att hitta den Gerflor-lösning som passar bäst till ditt projekt

Att renovera ett sjukhus, bygga en högstadieskola, optimera en handelsrutt i en butik eller modernisera en industrianläggning är många olika projekttyper och varje domän kräver sin specialkunskap.

Gerflor har utvecklat hög expertis inom olika specialområden och vår nya hemsida hjälper dig att förstå vilka speciallösningar som finns för alla olika projekttyper.

Vi på Gerflor är experter på att förstå och uppfylla just dina specifika behov.

   

 

 

new-website-3.jpg
Nu är vår golv- och väggsimulator här – testa den!

Inredningsarkitekt är vårt simuleringsverktyg som gör det möjligt för dig att se hur våra produkter skulle se ut på plats. Verktyget är direkt integrerat i sidorna på den nya hemsidan och följer dig under din navigering och hjälper dig att visualisera ett resultat.

Nu kan du ladda upp ett foto av ditt kontor eller din butik direkt från mobilen och omedelbart se vilket resultat du kan få med Gerflor.

Vi på Gerflor hjälper dig att visualisera ditt projekt.

Testa vår Interior designer här!
new-website-4.jpg
Konkretisera dina projekt och upplev våra produkter

Oavsett var på hemsidan du befinner dig kan du enkelt hitta återförsäljare av Gerflors produkter i din närhet och beställa gratis provexemplar.

Proverna levereras på några dagar och ger dig möjlighet att uppleva våra produkter och få en bild av hur slutresultatet av ditt projekt skulle se ut i verkligheten. Har du ytterligare frågor så finns våra experter här för dig.

Vi hjälper dig med att förverkliga dina projekt.

new-website-5.jpg
Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.