Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
cr_40_-_5_welding_rods_-_product_thumbnail.jpg

Svetstrådar – hitta det som passar ditt golv

Våra svetstrådar passar perfekt till våra golv. Längre ner hittar du en sökmotor som hjälper dig att hitta rätt referens för en perfekt samstämmighet mellan svetstråd och golv. Använd referensen från ett golv eller en svetstråd för att hitta en perfekt matchning.

Hitta rätt svetstråd till rätt golv

Hitta matchande svetstråd

Välj en produkt, sedan en färg och klicka på "Bekräfta" för att hitta matchande svetstråd

och

Hitta matchande svetstråd

Välj en produkt, sedan en färg och klicka på "Bekräfta" för att hitta matchande svetstråd

Två typer av Gerflor-svetsningar

Gerflor erbjuder två olika svetslösningar: varmsvetsning och kallsvetsning.

Vad är varmsvetsning?

En svetstråd placeras mellan två beläggningar och värms upp. Värmen får svetstråden att smälta och det skapas en stadig sammanfogning med golvbeläggningen.

Varmsvetsning kan användas på alla typer av PVC-golv för beläggning av lister, sportgolv eller parkett. Tack vare sin speciella svetsningsteknik kan varmsvetsningen garantera en perfekt täthet, vilket är nödvändigt för fuktiga miljöer, kök, sportgolv osv.

Vad är kallsvetsning?

Kallsvetsning innebär att man för in en produkt mellan två lätt öppnade beläggningar.

Kallsvetsningen kan användas med alla vinylgolv på rulle med undantag för homogena plastgolv. Kallsvetsning kan utföras snabbt och utförandet kan gå upp till dubbelt så fort som en traditionell varmsvetsning med svetstråd.

Formulan med vatten som bas gör kallsvetsningen miljövänlig och du slipper även problemen med förvaring av svetstrådar. Dessutom krävs det inga specialmaterial, en behållare med två beståndsdelar räcker.

rs16086_accessories-scr_1.jpg
Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.