Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-protectshield-drupal.jpg

En ny ytbehandling ProtecShield™

Inga kompromisser!

På Gerflor gör vi återigen framsteg med en ny ytbehandling: ProtecShield™. 

  • Fortfarande ultramatt: Ultrarealism är alltid en prioritet! 
  • Motstånd mot mikrorepor: Mindre bekymmer om slitage! 
  • Fläckbeständighet: Lätt att underhålla—sparar tid och vatten vid rengöring!
Product

Ultramatt finish

Gerflor har i många år satsat hårt på forskning för en optimal LVT ultramatt finish, utan att kompromissa med designens ultrarealistiska utseende. 

För att undvika en glansig effekt på golvytan är det också väsentligt att ha rätt ytbehandling vad gäller kvalitet och tjocklek. Våra tekniska specialister har utvecklat rätt behandling för att kombinera en hög teknisk prestanda med den matta effekten.

gerflor-bloc-double-matt-finish.jpg

Motstånd mot mikrorepor

Oöverträffad motståndskraft mot fläckar och repor! ProtecShield™ är resultatet av år av dedikerad forskning av våra interna R&D-experter för att leverera förstklassig ytbehandling. För utmärkt prestanda mot mikrorepor och enkelt underhåll av golv.

gerflor-bloc-double-micro-scratch_0.jpg

Enkelt underhåll

Vi värdesätter våra kunder. 

Minska tid och kostnader i ditt rengörings- och underhållssystem med den nya generationen ytbehandlingar. Välkommen till framtiden där vår Protecshield ytbehandling verkligen kommer att förvåna dig! Vår nya LVT kräver inga specifika eller komplicerade underhållsrutiner. Dess förbättrade prestanda sparar pengar, tid, tvättmedel och vattenförbrukning.

Bra för miljö, planet och människor.

gerflor-bloc-doubleeasy-maintenance.jpg

Mer information om nya Creation LVT

Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.