Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicklas Nelson Ansluter sig som Ny Försäljningschef för Gerflor Sverige

Göteborg, Sverige, 31 januari 2024 – Gerflor är glada att meddela att Nicklas Nelson nyligen har tillträtt som den nya försäljningschefen för Sverige från och med den 29 januari 2024. 

Nicklas har över 15 års omfattande erfarenhet inom försäljning och har tidigare haft befattningar på SGD, Interface och Forbo innan han anslöt sig till Gerflor.

Renaud Chevalier-Cadell, Regional Director för Norra Europa på Gerflor, uttryckte sin glädje och sa: "Vi är mycket glada över att välkomna Nicklas till vårt team. Hans breda erfarenhet inom försäljning gör honom till en värdefull tillgång när vi fortsätter att expandera vår verksamhet i Sverige."

I sitt svar på den nya rollen sa Nicklas: "Jag ser fram emot möjligheten att bidra till Gerflors framgång och ser fram emot att samarbeta med teamet för att driva tillväxt på den svenska marknaden."

 

Om Gerflor
Gerflor är en ledande leverantör av kommersiella golvprodukter i vinyl och linoleum och erbjuder omfattande golv- och vägg-lösningar för både företag och privatpersoner. Deras varierade produktutbud inkluderar flexibla golvbeläggningar, linoleum, väggmaterial, tillgänglighetslösningar, halkhämmande golv och antistatiska golv. Gerflor är stolta över att upprätthålla ett stort lager i Göteborg, kompletterat med ett showroom i Stockholm.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Nicklas Nelson
Försäljningschef Sverige

Tel: 0733 282 899
E-post: nicklas.nelson@gerflor.com
 

Corporate
Nicklas Nelson
Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.