Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
sport-court-tarare

Sport Court: den nya generationens multisportytor utomhus

Sport Court har tillverkat sportplaner sedan 1974. Sport Court utformar golv som garanterar optimal prestanda och skydd som är enkla både att installera och underhålla. Med sina allterrängsalternativ är det lika attraktivt för skolgårdar som för evenemangsbaserade tävlingar eller större stadion.

Brands

Kombinerar prestanda och säkerhet på marken

Den innovativa PowerGame+-ytan från Sport Court har utmärkt teknisk prestanda:

  • Beständighet mot de tuffaste klimatförhållandena utomhus: Det bästa UV-skyddet och en dubbel gallerstruktur för snabb torkning efter regn
  • Optimal komfort: Plattstabilitet för utmärkt bollstuds och det mest effektiva förreglade plattsystemet för goda idrottsprestationer
  • Förstärkt skydd: stötdämpning som minskar trötthet och ledstress samt fallrelaterade skador
sport-court-tarare
sport-court-avant-apres

Sport Courts PowerGame+-plattsystem förenklar installation och underhåll av utomhusplaner:

  • Snabb montering och demontering med klickplattsystemet: Fyra timmars installation och två timmars linjemålning för en plan på 1 000 m2
  • Enkelt underhåll: Inget behov av kostsam omläggning eller slipning, och löv och andra rester rinner bort med regnvattnet under plattorna

Detta innebär att systemet kan anpassas till olika användningsområden:

  • Evenemangsbaserade tävlingar, med möjlighet att snabbt och enkelt demontera fältet
  • Snabb renovering eller skapande av utomhusplaner, skolgårdar eller stadion

Upptäck vårt sortiment

”För inomhusfotboll uppfyller Sport Court-ytan klubbarnas krav och levererar de prestationsnivåer som spelarna förväntar sig. Den här tekniska lösningen ger även kommuner större flexibilitet, särskilt för skolidrott.” 

Sébastien Pessoa, projektledare för utvecklingsprojekt, franska fotbollsförbundet

sport-court-tarare
sport-court

Erbjuder unikt utformade planer

En annan fördel med Sport Court är att PowerGame+-ytan finns i flera färger och kan anpassas till klubbens eller skolans logotyp eller färger. Gamla asfaltsplaner blir vackra nya spelytor på bara en dag.

sport-court

Sport Court, partner till de viktigaste idrottsförbunden

Sport Court-golv certifieras av de viktigaste internationella sportförbunden: Franska fotbollsförbundet (FFF), internationella basketförbundet (FIBA) och FIBA 3X3 basket, internationella innebandyförbundet (IFF), internationella handbollsförbundet (IHF) och internationella volleybollförbundet (FIVB).

Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.