Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-slider-landing-page-tlay-imp_0.jpg

Taralay Impression: en unik, fantastisk och miljövänlig kollektion, designad speciellt för dig

Taralay Impression har fått en ny design!

Vi är stolta att presentera den uppdaterade kollektionen för högtrafikområden. Vi har lyssnat på våra kunders behov och förfinat vårt sortiment för att erbjuda ännu bättre lösningar. Med en breddad palett av dekorer, spännande nya koncept och möjligheten att kombinera golv och väggar på ett harmoniskt sätt, ger vi dig verktygen för att skapa en perfekt helhet.

Product

Taralay Impression...

1 KOLLEKTION 4 LÖSNINGAR

Ett heltäckande erbjudande för alla dina projekt.

Taralay Impression är skapat med just dina behov i åtanke, oavsett vad de är. Våra exklusiva produktkonstruktioner är utvecklade med hänsyn till den installationsmetod du väljer: limning eller lösläggning. Välj ditt system med fullständig sinnesfrid!

UPPTÄCK VÅRA LÖSNINGAR

   

 

 

Taralay Impression: en originell och exklusiv kollektion

Med nyligen genomförd omgestaltning är Taralay Impression-kollektionen full av nya möjligheter. Trä-, mineral-, textil- och grafiska effekter kan koordineras med våra lösningar för väggar och golv.

   

 

 

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-originalite.jpg
Taralay Impression: en kollektion skapad för just dig

Gerflor-lösningar, för att förenkla ditt liv

På Gerflor är vi dedikerade till att erbjuda dig support som sträcker sig bortom att bara erbjuda våra produkter. Vi strävar efter att hjälpa dig att minska trötthet orsakad av tunga rullande belastningar, assistera dig i att välja golv som främjar hälsosam åldrande och vägleda dig i att välja rätt installationsmetod för dina specifika projektbehov.

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-pensee-pour-vous.jpg
Taralay Impression HOP: ekodesign värderat vid varje steg i livscykeln

Gerflor är engagerade i att vara transparenta när det gäller koldioxidpåverkan av sina produkter genom livscykelanalyser. De är certifierade av ett oberoende laboratorium och finns tillgängliga i miljövarudeklarationen.

gerflor-slider-landing-page-tlay-imp-eco-conception.jpg

Har du ett projekt? Kontakta oss!

Behöver du hjälp med golvlösningar till ditt kommande projekt? Då har du kommit rätt! På Gerflor har vi ett brett utbud av högkvalitativa golvalternativ som är designade för att möta dina specifika behov. Oavsett om det är för en kommersiell lokal, offentlig yta eller bostadsprojekt, finns vårt expertteam här för att hjälpa dig.

Kontakta oss idag! Vi ser fram emot att höra från dig och vara en del av ditt projekt.

Endast siffror tillåtna.

Tack för din förfrågan.

Tillbaka till formuläret

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.