Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerflor, din partner för oklanderlig hygien

Vi är experter på vägg- och golvbeläggningar för sjukvård och renrum och kan hjälpa dig att garantera folkhälsosäkerheten i dina anläggningar.

Vinylgolv som tål rengöring med frätande ämnen, beläggningar utrustade med antivirala medel, golvmärkning för social distansering – vi kan lösa alla dina hygienrelaterade problem.

Hygiene

Lösningar för desinfektion av offentliga byggnader

Som ledande leverantör av vägg- och golvbeläggningar för sjukvård och renrum kan vi erbjuda vinylbeläggningar som tål de mest krävande desinfektionsprotokollen.

Läs mer
image-slider-desinfection.jpg

Behandlade golv begränsar spridningen av coronavirus

Vi är den främsta leverantören av vägg- och golvbeläggning för sjukvård och renrum och kan hjälpa dig med att bekämpa spridningen av covid-19.

Läs mer
gerflor-coronavirus

Märkningserbjudande för att upprätthålla social distansering

Vi kan erbjuda permanenta eller temporära golvmärkningar för att upprätthålla social distansering i dina anläggningar.

Läs mer
gerflor-social-distancing

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.