Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
rs61942_cublize-03_1.jpg

MyTaraflex: Släpp loss din kreativitet

Vi presenterar MY TARAFLEX®, den senaste Gerflor-innovationen på marknaden. Tack vare den digitala utskriftsprocessen kan våra sportgolv i världsklass nu anpassas efter dina designer.

Design

MyTaraflex är den första personaliseringstjänsten för sportgolvsprojekt som kombinerar den senaste digitala utskriftstekniken med Taraflex exceptionella komfort, säkerhet och beständighet.

MyTaraflex stöds av ett särskilt designlabbteam på Gerflor och är en ny möjlighet för dig att släppa loss din kreativitet, föreslå unika projekt och ge sina kunder mer värde, samtidigt som den respekterar alla tekniska begränsningar som rör installationer av idrottsgolv.

MyTaraflex finns tillgängligt över hela Taraflex-sortimentet, från högpresterande sportgolv till sportytor som utformats för multifunktionella aktiviteter.

Hur fungerar det?

Har du ett sportgolvsprojekt och söker efter något unikt?

  1. Samla dina idéer
  2. Kontakta din lokala Gerflor-representant
  3. Efter en första teknisk granskning vägleder vårt dedikerade Gerflor Design Lab dig genom de olika stegen för designanpassning.
Öppna formuläret
couverture-my-sport-ok-carre.jpg

Vill du ha en annan design men har ingen aning om var du ska börja?

Vi har fastställt 23 originaldesign för att du ska komma igång snabbt.
(Finns med alla Taraflex-golv: Taraflex Surface, Taraflex Evolution, Taraflex Performance, Taraflex Comfort, Taraflex Multi-Use).

gerflor-coloris-my-taraflex_0.jpg

Taraflex digitala utskrift – Cublize-projektet

Sportgolven i Cublize sporthall (Rhône) behövde en uppdatering efter att ha installerats 2001. Cublize kommun ville också utnyttja den här uppdateringen för att göra golven lämpliga för sportanläggningens nya användningsområden. Den används av sportklubbar, men även i allt större utsträckning för baler, bingokvällar och andra sociala evenemang. Tanken var att välja ett golv som var mer mångsidigt. De bestämde sig för att satsa på Gerflor-sortimentet, där Taraflex Multi-Use passade Cublize-hallens behov perfekt.

Läs mer om projektet

Läs mer om personalisering av våra golv

Välj vårt Court Designer-verktyg för en 3D-vy av ditt projekt.

Utforska verktyget
gerflor-sport-court_1.jpg

Se ditt golv i önskad yta

Ladda upp ditt foto och integrera önskat golv och färger.

Utforska verktyget
gerflor-interior-designer-taraflex_1.jpg

Läs mer om vårt MyTaraflex-sortiment

Läs mer om våra andra personaliseringsprodukter

Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.