Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-manufacturing-indus

Vägg- och golvbeläggningar i PVC för tillverkningsindustrin

Fordon, flyg, textil, pappersvaror, plast osv.: Gerflor utformar vägg- och golvbeläggningar som är mycket tåliga och reducerar buller för att uppfylla fabrikskrav. Våra limfria tätningslösningar är särskilt lätta att installera och enkla att underhålla.

Förenkla livet på fabriker

Det finns många problem: potentiellt farliga industrianläggningar med tunga laster och buller behöver praktiska och tåliga vägg- och golvbeläggningar. Vårt sortiment som är särskilt utformade för industrin uppfyller de utmaningar som fabriker ställs inför:

  • Enkel installation och underhåll av de mest produktiva golven på marknaden: tätningslösningar utan lim
  • Våra golv är beständiga mot enorma laster: upp till 70 kg/cm2 statiska och dynamiska laster på våra plattor för tung trafik
  • Bullerskydd för personalen tack vare minskat oljud i samband med stötar, rullande hjul eller fotsteg på våra golv
  • Förbättrad fabriksproduktivitet och säkerhet med möjlighet att skapa och ändra zoner tack vare de 40 färger som erbjuds i GTI Max-sortimentet
technical tiles industry
Gerflor engagerar sig för miljön
we care/we act

Gerflor-teamen har alltid satt kunder och miljö i fokus.
Våra golvbeläggningar, väggprodukter och ytbehandlingar är designade för att hålla så länge som möjligt, göra livet enklare för användarna och skydda deras hälsa. Deras design och alternativ för uttjänta livslängder respekterar också planeten.

Läs mer om våra åtaganden
gerflor-picture-environment
Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.