Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vår kompletta lösning för ditt renrum

Gerflor är väl insatt i de svårigheter som industrier inom livsvetenskap brottas med och har utvecklat en helhetslösning som gör det möjligt att uppfylla alla krav på smitthantering.

Certifierade golv för användning i renrum

Med serien Mipolam Biocontrol kan du kontrollera produktionsmiljön (partikelrenhet, molekylär och elektrostatisk kontaminering) och samtidigt få ett högst tåligt golv mot kemiska och mikrobiologiska aggressioner. Serien lever upp till standarden ISO-3 och BPF/GMP klass A för renrum.

gerflor-header-sub-segment-life-sciences

Golv för fuktiga zoner eller pulverzoner

För att minska halkrisken i fuktiga zoner (tvätterier, duschar osv.) eller i pulverzoner (förberedelser), har Gerflor tagit fram en beläggningsserie med antihalkfunktion för att öka säkerheten.

Taralay Sécurité kan garantera en antihalknivå på R10, som dessutom är slagtålig och oerhört lätt att underhålla.

Läs mer om Taralay Sécurité
gerflor-image-article-industry-cleanroom-2

Funderar du på att renovera?

Serien GTI Cleantech som består av produkterna GTI Max Cleantech och GTI EL5 Cleantech fäster utan limning och gör det möjligt att renovera ditt renrum på rekordtid!

GTI Cleantech-golv har stark tålighet mot kemiska produkter och hög trafik. Den fullständigt täta lösningen lever upp till standarderna BPF klass A för din renrumsmiljö.

gerflor-image-article-industry-security-3

En lösning med innovativa vinklar

För att kunna uppfylla behoven för just din miljö har Gerflor tagit fram vinkelsystemet Clean Corner System. Lösningen gör det möjligt att enkelt rengöra ditt renrum och därmed undvika risker med kontaminering.

Clean Corner System är tätt, tåligt och hållbart.

Läs mer om Clean Corner System
gerflor-article-industry-cleanroom-3

Väggskydd

Vår serie med väggpaneler, SPM Decoclean, gör att du kan skydda väggarna mot stötar och samtidigt möjliggöra en smidig rengöring. Lösningen är särskilt framtagen för zoner med kontrollerad atmosfär.

Läs mer om Decoclean
gerflor-image-article-industry-cleanroom-4

Läs mer om Gerflor och industrin

Gerflor engagerar sig för miljön
we care/we act

Gerflor-teamen har alltid satt kunder och miljö i fokus.
Våra golvbeläggningar, väggprodukter och ytbehandlingar är designade för att hålla så länge som möjligt, göra livet enklare för användarna och skydda deras hälsa. Deras design och alternativ för uttjänta livslängder respekterar också planeten.

Läs mer om våra åtaganden
gerflor-picture-environment
Gerflor vid din sida
Tjänster

Har du frågor? Behöver du råd inför ett projekt? Kontakta oss.

 

 

   

 

 

Kontakta oss
Gerflor by your side

Läs mer om Gerflor

I över 80 år har Gerflor gruppen designat, tillverkat och marknadsfört innovativa, dekorativa och miljöansvariga produkter för flexibla golv, linoleum, väggbeklädnader och tillgänglighet, säkerhetsgolv, antistatiska golv från installation till efterbehandling för proffs och privatpersoner.

Ett produktsortiment som uppfyller de specifika kraven för varje marknadsapplikation: kommersiella, utbildnings-, sjukhus-, sport- (inomhus och utomhus) och till och med bostäder. För mer inspiration, välbefinnande, säkerhet, prestanda och avkastning på investeringen.

Detta alternativ kommer att filtrera resultaten för att endast visa lagerförda produkter.